Війна продовжує забирати життя: на Харківщині загинув майор поліції (ФОТО)

У місті Чугуїв, на яке російські окупанти періодично здійснюють атаки, загинув співробітник поліції ВП 1 Чугуївського РУП ГУНП у Харківській області. Про це сьогодні повідомили на офіційній сторінці "Поліція Чугуївщини" у Facebook.

За інформацією джерела, загиблий Тахтаджієв Федір Анатолійович був оперуповноваженим СКП майором поліції. Він загинув 2 березня під час виконання службових обов'язків.

Колеги загиблого майора поліції висловлюють свої щирі співчуття його рідним та близьким.


Нагадаємо, що 2 березня у Харкові загинув боєць спецпідрозділу. Його бездиханне тіло знайшли під завалами адміністративної будівлі, в яку потрапив ворожий снаряд.

Також під час війни, яка триває з 24 лютого, від чергового ракетного удару загинули два представники штабу харківського осередку "Національного Корпусу" Дар'я Васильєва та Артем Пєвко.

Читайте також:

• Харківський губернатор Олег Синегубов розповів про ситуацію у Харкові та області станом на ранок 9 березня. Докладніше читайте в нашому матеріалі.

Чугуєв зазнав обстрілів з боку ворожих військ. Внаслідок події загинула росіянка, яка проживала в Україні останні десять років. Також є поранені, у тому числі дитина.

Мер Харкова Ігор Терехов провів телефонні переговори з мером Нью-Йорка Еріком Адамсом. Харківський градоначальник розповів своєму колезі про ситуацію, яка зараз відбувається у місті та про те, як зараз доводиться жити харків'янам.

• У СБУ опублікували відео допиту одного з полонених російських окупантів. Він розповів, що знав, що їде не на вчення. Крім того, затриманий заявив, що був наказ відкривати вогонь у разі надання опору і всім мирним жителям міста. За його словами, був наказ стріляти у житлових будинках.


Читайте также