У Харкові загинув боєць спецпідрозділу: його знайшли під завалами будівлі

Боєць загинув ще 2 березня, але його тіло вдалося дістати з-під завалів лише 6 березня

Під час героїчної оборони Харкова спецпідрозділ " Схід " зазнав першої хворобливої втрати. Помер боєць Максим Волік. Про це повідомляється на сторінці ГУНП Харківської області у Facebook.

За інформацією джерела, 2 березня ворожий снаряд потрапив до адміністративної будівлі у Харкові, всередині якої перебував Волик. Внаслідок сильного пошкодження та обвалення частини будівлі, тіло Воліка опинилося під завалами. Дістати його вдалося лише вчора, 6 березня.

"Висловлюємо співчуття рідним і близьким. Максим Воловик назавжди залишиться героєм, який мужньо протистояв ворогові", - йдеться у повідомленні.

picture

Нагадаємо, що під час обстрілу Харкова російськими окупантами загинув тренер дитячої команди "Шахтаря", а також черговий ракетний удар загинули представники "Нацкорпусу".

Читайте також:

У Харківській області знищили ворожу колону з паливом. Як передає автор відео, знятий на місці події, від окупантів залишилися лише кістки. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

У Харкові на територію державного авіаційного підприємства впав ворожий літак. Зазначається, що, за попередньою інформацією, жертв та постраждалих немає. У поліції опублікували світлини з місця подій. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

• У Харкові під час воєнних дій зникла дівчина-підліток. Її пошуки продовжують уже протягом п'яти днів. При собі дівчина мала телефон, проте зв'язку з нею немає, тому що він відключений.

• У Харкові було збито російський літак, який бомбардував міста області. У ньому було два пілоти. Одного затримали, другому вдалося втекти. Зараз його розшукують містом. Затриманого допитали та дали йому можливість зателефонувати додому. Також він розповів, хто давав накази бомбити Харків та область.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися