Харків отримає допомогу від США

Харків отримає польовий шпиталь та механізми для розбору зруйнованих будівель

Харків отримає польовий шпиталь та механізми для розбору зруйнованих будівель від США. Про це 18 березня розповів мер міста Ігор Терехов у інтерв'ю телеканалу "Україна 24".

Так, Харків отримає медикаменти та польовий госпіталь із Чикаго та механізми для розбору зруйнованих будівель з Бостона.

"Я спілкуюся з мерами всіх міст. І з Віталієм Кличком, і з Борисом Філатовим, і з Геннадієм Трухановим, який, до речі, надіслав нам цілу фуру медикаментів з-за кордону. Навіть мер Коломиї, який знаходиться за тисячу кілометрів від Харкова, сам знайшов мене і передає нам допомогу. Сьогодні немає байдужих, ми всі в одному човні. Зараз Харків має колосальну підтримку", — зазначив Ігор Терехов.

Нагадаємо, по Україні вночі, 24 лютого, без оголошення війни війська РФ завдали ракетних ударів. Харків'яни масово почали покидати місто, скуповувати все у супермаркетах та ховатися у метро чи підвалах. При цьому в Росії відмовляються називати таке вторгнення війною, а м'яко заявляють, що це якась спецоперація. Уряд РФ навіть заборонив своїм громадянам виступати проти війни й запевняє, що їхні війська не бомблять мирні міста. При цьому частину Харкова вже зруйновано.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися