Війська РФ стали частіше бомбардувати Харків

Росія продовжує знищувати Харків

Війська РФ стали частіше бомбардувати Харківську, Київську та Чернігівську області. Так, за 23 березня ЗСУ зафіксували понад 250 вильотів, що на 60 більше, ніж 22 березня. Про це розповіли у Генштабі Збройних сил України.

"Угруповання Повітряних Сил Збройних Сил України здійснює відбивання зосереджених ракетно-авіаційних ударів та повітряного нападу противника, протиповітряне прикриття важливих об'єктів України та угруповань військ. За попередню добу було уражено 11 повітряних цілей ворога (7 літаків, 1 БПЛА, 1 вертоліт та 2 крилаті ракети)", - розповіли в Генштабі.

На думку незалежних військових експертів, війська РФ вже не хочуть вступати в сухопутні бої з ЗСУ та почали з укріплених позицій обстрілювати міста. Також ворог намагається налагодити логістику на захоплених землях.

Нагадаємо, мешканців України попросили не публікувати в соцмережах влучення ворожих снарядів та переміщення української техніки. Тепер за розголошення такої інформації можуть ув'язнити. Зазначається, що такі дані можуть допомогти ворогу. 

Нагадаємо, по Україні вночі, 24 лютого, без оголошення війни війська РФ завдали ракетних ударів. Харків'яни масово почали покидати місто, скуповувати все у супермаркетах та ховатися у метро чи підвалах. При цьому в Росії відмовляються називати таке вторгнення війною, а м'яко заявляють, що це якась спецоперація. Уряд РФ навіть заборонив своїм громадянам виступати проти війни й запевняє, що їхні війська не бомблять мирні міста. При цьому частину Харкова вже зруйновано.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися