Ексмер Ізюма виявився зрадником: здає дані українців ворогові

Ексмер Ізюма зрадив Україну

Ексмер Ізюма Олександр Божков (раніше обирався від Партії регіонів) разом із депутатами Анатолієм Фомічевським та Юрієм Козловим підозрюються у державній зраді. ДБР вже розпочало судове розслідування.

За даними українських спецслужб, зазначені вище чиновники перейшли на бік ворога та почали допомагати окупаційним військам. Божков разом із "друзями" ходять бомбосховищами та підвалами до людей, заявляючи, що Україна вже здалася і треба допомагати російським окупантам. Також вони збирають персональні дані людей, що залишилися в місті, і передають ворогові списки громадських активістів і тероборони.

A2nbYOo2lwlOxw_kUFWNKUygu.jpg

Нагадаємо, по Україні вночі, 24 лютого, без оголошення війни війська РФ завдали ракетних ударів. Харків'яни масово почали покидати місто, скуповувати все у супермаркетах та ховатися у метро чи підвалах. При цьому в Росії відмовляються називати таке вторгнення війною, а м'яко заявляють, що це якась спецоперація. Уряд РФ навіть заборонив своїм громадянам виступати проти війни й запевняє, що їхні війська не бомблять мирні міста. При цьому частину Харкова вже зруйновано.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися