Під Харковом ЗСУ ліквідували російського полковника (ФОТО)

У боях під Харковом ЗС України було ліквідовано полковника Дениса Курила. Про це повідомили у пресслужбі Управління стратегічних комунікацій.

За інформацією джерела, загиблий був командиром 200-ї окремої мотострілецької бригади (військова частина 08275, Печенга). Як відомо, 200 бригада зазнала найбільших втрат під час виконання так званої "спеціальної військової операції".

Зазначається, що за наявними даними, в Україні було знищено дві батальйонні тактичні групи 200 омсбр. Загальні втрати особового складу бригади перевищили 1500 військовослужбовців.


Читайте також:

Чому російські окупанти так наполегливо і так звіряче, з варварськими обстрілами, намагаються захопити Харків? Чому в них нічого не вийде? Як перша столиця України зміниться після цієї війни? За відповідями на ці запитання журналісти порталу "Коментарі. Харків" звернулися до експертів.

У Харківській області російські окупанти насильно вивозять людей до РФ. Після цього жодна викрадена військовими людина не виходила на зв'язок і про їхню долю нічого невідомо.

Мер Балаклії пішов на співпрацю з окупантами. Голова Харківської обласної державної адміністрації прокоментував ситуацію та вчинок мера.

• У Харківській області загинув 27-річний кулеметник із "Азов", закриваючи від уламків вибуху своїм тілом товариша. Докладніше читайте в нашому матеріалі.

• Харківський губернатор розповів про ситуацію у Харкові та Харківській області станом на 29 березня. За його словами, за добу було зафіксовано близько 280 обстрілів супротивником із РСЗВ типу "Град".


Читайте также