Війська РФ б'ють по залізниці в Харківській області

Росія блокує евакуаційні потяги

На півдні Харківської області біля Барвінкового війська РФ завдали авіаудару залізницею. Тепер у Слов'янську та Краматорську заблоковано евакуаційні потяги. Про це розповів голова правління "Укрзалізниці" Олександр Камишин.

"Ворог завдав авіаудару по шляхопроводу біля станції Барвінкове, Донецька залізниця. Це єдиний контрольований Україною виїзд залізницею з таких міст, як Слов'янськ, Краматорськ та Лиман. #дорога_життя для десятків тисяч наших громадян зараз. Тимчасово заблокованими у Слов'янську та Краматорську залишилися три евакуаційних поїздів", - зазначив Камишин.

Нагадаємо, по Україні вночі, 24 лютого, без оголошення війни війська РФ завдали ракетних ударів. Харків'яни масово почали покидати місто, скуповувати все у супермаркетах та ховатися у метро чи підвалах. При цьому в Росії відмовляються називати таке вторгнення війною, а м'яко заявляють, що це якась спецоперація. Уряд РФ навіть заборонив своїм громадянам виступати проти війни й запевняє, що їхні війська не бомблять мирні міста. При цьому частину Харкова вже зруйновано.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися