На Харківщині повністю знищили відомий завод

Окупанти повністю зруйнували Ізюмський приладобудівний завод

На Харківщині повністю знищили Ізюмський приладобудівний завод. Про це розповів заступник міського голови Ізюма Максим Стрельник на своїй сторінці у Facebook.

"Російські окупанти повністю зруйнували завод авіабомбардуванням, а потім розграбували і те, що залишилося. Там виготовлялися оптичні прилади для протитанкових ракетних комплексів "Стугна-П"", - повідомив Стрельник.

Контекст:

 В Ізюмі 26 березня кілька місцевих жителів здали ЗСУ та провели війська РФ на південну частину міста. Про це розповів представник Ізюмської міськради Максим Стрельник на своїй сторінці у Facebook.

 Нагадаємо, керівництво Ізюма залишило місто через запеклі бойові дії, відсутність зв'язку та роботи колаборантів. За словами представників влади, що виїхали з міста, співробітники мерії нібито залишаються в Ізюмському районі. "В Ізюмі, де немає зв'язку, де окупанти глушать сигнал, працювати неможливо, і ми про це сказали відразу", - написав заступник Ізюмського міського голови Мацокін у себе на сторінці у Facebook.

 По Україні вночі, 24 лютого, без оголошення війни війська РФ завдали ракетних ударів. Харків'яни масово почали покидати місто, скуповувати все у супермаркетах та ховатися у метро чи підвалах. При цьому в Росії відмовляються називати таке вторгнення війною, а м'яко заявляють, що це якась спецоперація. Уряд РФ навіть заборонив своїм громадянам виступати проти війни й запевняє, що їхні війська не бомблять мирні міста. При цьому частину Харкова вже зруйновано.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися