На Харківщині ЗСУ знищили важливу базу РФ (ВІДЕО)

ЗСУ знищили склад із боєприпасами РФ

У Харківській області артилеристи ЗСУ знищили склад із боєприпасами РФ. Про це у себе на сайті розповіли представники оперативно-тактичного угруповання "Схід".

"Українські розвідники в районі відповідальності ОТУ "Схід" виявили черговий склад із боєприпасами російських фашистів. Артилеристи успішно завдали вогневої поразки. Як завжди, професійна та чітка робота наших захисників", — йдеться у повідомленні.

Контекст:

• На Харківщині Збройні сили України знищили велику колону військової техніки РФ. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

 По Харківщині рухається російська військова колона завдовжки 12,8 км. Ворог рухається на південь через село Великий Бурлук. Відповідні супутникові знімки опублікували Maxar Technologies, повідомляє CNN.

 На Слобожанському напрямку ворог продовжує часткове блокування міста Харкова, здійснює обстріли міста з використанням реактивних і ствольних артилерійських систем та мінометів. Окупанти переміщують додаткові підрозділи до міста Ізюм для посилення угруповання на вказаному напрямку.

 По Україні вночі, 24 лютого, без оголошення війни війська РФ завдали ракетних ударів. Харків'яни масово почали покидати місто, скуповувати все у супермаркетах та ховатися у метро чи підвалах. При цьому в Росії відмовляються називати таке вторгнення війною, а м'яко заявляють, що це якась спецоперація. Уряд РФ навіть заборонив своїм громадянам виступати проти війни й запевняє, що їхні війська не бомблять мирні міста. При цьому частину Харкова вже зруйновано.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися