Харківський бізнесмен та київський спортсмен захищають Харків (ФОТО)

Відомі українці продовжують вступати до тероборони

Власник "Агротрейд" харків'янин Всеволод Кожем'яко вступив до тероборони. Відповідну фотографію опублікував колишня перша ракетка України киянин Сергій Стаховський на своїй сторінці у Facebook.

"Війна – це безперервний факт... вона забирає життя... вона руйнує будівлі... Гра в теніс у Харкові на пошкоджених уламками кортах була іншою реальністю сьогоднішньої України. Ми переможемо, але нам потрібна ваша допомога. Знімки зроблені з різницею о 12 годин... від втрати себе на тенісному корті до патрулювання на передовій", - написав Сергій Стаховський.

Власник Superior Golf Club Юрій Сапронов, у якого часто грали Сергій разом із Всеволодом, прокоментував рішення своїх друзів.

"Пишаюся цими пацанами. Власник "Агротрейд" харків'янин Всеволод Кожем'яко. 4 неповнолітніх дітей міг би сидіти та курити бамбук у Європі. Багаторічний капітан збірної України з тенісу, колишня перша ракетка України, киянин Сергій Стаховський. Троє неповнолітніх дітей міг би сидіти та курити бамбук у Європі. Вони захищають Харків! Пишаюся Вами хлопці. Пишаюся, що знаю Вас одного 20 років, іншого 30. PS. Бігати, як Ви вже не можу. Але хліборізом чи патрони подавати – завжди", - написав Юрій.

Нагадаємо, по Україні вночі, 24 лютого, без оголошення війни війська РФ завдали ракетних ударів. Харків'яни масово почали покидати місто, скуповувати все у супермаркетах та ховатися у метро чи підвалах. При цьому в Росії відмовляються називати таке вторгнення війною, а м'яко заявляють, що це якась спецоперація. Уряд РФ навіть заборонив своїм громадянам виступати проти війни й запевняє, що їхні війська не бомблять мирні міста. При цьому частину Харкова вже зруйновано.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися