Війська РФ можуть масовано обстріляти Харків на Великдень

Росія може готувати провокації

Війська РФ можуть влаштувати провокацію на Великдень. Російська пропаганда вже зараз розганяє версію, що українці нібито готують обстріл церков. Про це розповіли в управлінні СБУ у Харківській області.

"Таким чином росЗМІ вже готують підґрунтя для провокацій з боку армії рф. І заздалегідь перекладають відповідальність за них на представників "націоналістичних об’єднань". Підлості ворога достатньо, щоб влаштувати провокації навіть у Великдень – одне з найбільших християнських свят. Тож закликаємо українців бути особливо пильними у цей період. Служба безпеки України та Національна поліція докладуть максимум зусиль, щоб Великдень пройшов безпечно. Проте громадянам слід враховувати, що в нашій країні триває війна, і ворог готовий до будь-яких дій щодо цивільного населення. Повага до церков і святинь у нього теж відсутня – про це свідчать численні бомбардування таких об’єктів", - йдеться у повідомленні.

Контекст:

Арестович заявляє, що Росія не вистачить сил, щоб взяти Харків, а обстріл міста триває для відволікання. Експерти з Conflict Intelligence Team солідарні з ним і додають, що таким чином Росія намагається перекидати колони через Куп'янськ, через Старобільськ у бік Сєверодонецька чи Лисичанська.

Росія 24 лютого близько 4 години ранку завдала ракетних ударів по всій Україні. Після цього ворожі військові розпочали вторгнення. У Росії заявляють, що це така собі "спецоперація" для порятунку "російського світу". Уряд РФ карає своїх громадян, які виступають проти війни. При цьому Росія запевняє, що їхні війська не бомбять мирні міста, а якщо й бомбять, то виключно з вини української армії. Багато відомих росіян висловилися і висловлюються проти війни і за це на батьківщині їх постійно називають "зрадниками".



Rob

24 квітня 2022, 08:15

posornie rabi kremlia

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися