На війні померли два захисники з Харківської області

Загинули двоє військовослужбовців 92-ї окремої механізованої бригади ЗСУ

На війні з РФ загинули двоє військовослужбовців 92-ї окремої механізованої бригади ЗСУ Олександр Кожушко та Євген Андрієнко. Обидва герої були уродженцями Близнюківської громади. Про трагедію повідомив секретар Близнюківської селищної ради Сергій Володченко.

"Цей тиждень починаємо із сумної новини. Наприкінці минулого тижня загинули Кожушко Олександр із села Павлівка та Андрієнко Євген із Алісівки. Молоді чоловіки служили у 92-й окремій механізованій бригаді ЗСУ. Вічна пам'ять!", – розповів Сергій.

Нагадаємо, до України 24 лютого вторглися війська РФ. Ворог близько 4 години ранку завдав ракетних ударів по всій країні. При цьому в Росії відмовляються називати таке вторгнення війною, а м'яко заявляють, що це така собі "спецоперація" для порятунку "російського світу". Уряд РФ вже заборонив власним громадянам виступати проти війни й запевняє, що їхні війська не бомблять мирні міста, а якщо й бомблять, то виключно з вини української армії. Багато відомих росіян висловилися і висловлюються проти війни й за це на батьківщині їх постійно називають "зрадниками".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися