Зеленський привітав українців із Днем перемоги над нацизмом (Відео)

Президент України Володимир Зеленський привітав українців із Днем перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні

Президент України Володимир Зеленський привітав українців із Днем перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні – звернення глави держави було записане на Хрещатику в українській столиці. Про це стало відомо із публікацій прес-служби гаранта.

Зеленський заявив, що у сьогоднішній війні з російськими нацистами Україна бореться за свободу для своїх дітей та нащадків, а отже наша країна точно здобуде перемогу. Він зазначив, що Україна ніколи не забуде того, що зробили наші предки у Другій Світовій війні, де загинуло понад вісім мільйонів українців.

Президент України наголосив, що незабаром у нашій країні буде два Дні Перемоги, а у когось не залишиться жодного. Зеленський сказав, що сьогоднішня росія перетворилася на поєднання орди та нацизму, а тому вона буде повалена.

Нагадаємо, що радник голови Офісу Президента України Олексій Арестович заявляє, що Росія не вистачить сил, щоб взяти Харків, а обстріл міста триває для відволікання уваги. Експерти з Conflict Intelligence Team солідарні з ним і додають, що таким чином Росія намагається перекидати колони через Куп'янськ, через Старобільськ у бік Сєверодонецька чи Лисичанська.

Росія 24 лютого 2022 близько 4 години ранку завдала ракетних ударів по всій Україні. Після цього ворожі військові розпочали повномасштабне вторгнення на територію України. У Росії заявляють, що це така собі "спецоперація" для порятунку "російського світу". Уряд РФ карає своїх громадян, які виступають проти війни. При цьому Росія запевняє, що їхні війська не бомбять мирні міста, а якщо й бомбять, то виключно з вини української армії. Багато відомих росіян висловилися і висловлюються проти війни і за це на батьківщині їх постійно називають "зрадниками".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися