З'явилося видовищне відео знищення пафосного російського танку "Прорив" під Харковом (ВІДЕО)

Техніка була знищена гранатометом "Карл Густав"

Збройні сили України продовжують знищувати ворожу техніку у Харківській області. Так, неподалік Старого Салтова бійці Харківського 227-го батальйону 127-ї бригади ТРО ліквідували один із найбільш розрекламованих російських танків Т-90М "Прорив". Відповідне відео на своїй сторінці у Facebook оприлюднив громадський діяч та волонтер Роман Доник.

"В боях за Старий Салтів, був знищений пафосний російський танк Т-90М "Прорив". Але фішка в тому, що пафосний танк був знищений бійцями ЗСУ Харківського 227 батальйону 127-ї бригади ТРО гранатометом "Карл Густав" (Carl Gustaf/Granatgevär m/48 (Grg m/48). Бійці не дивилися пафосні відео про цей танк, тому зробили прорив порваним. Два борта "швед" прорвав як ганчірку", - написав Доник.


Нагадаємо, що на Харківщині українські військові внаслідок контрнаступальних дій звільнили кілька населених пунктів. Бійці 227 батальйону 127 бригади територіальної оборони Збройних Сил України звільнили Верхній Салтів, Замуйлівку, Байрак та Рубіжне – усі вони розташовані у Вовчанському районі області. Харків поступово виходить із категорії фронтових міст. ЗСУ продовжують тактичні контрнаступальні дії та відтісняють супротивника до державного кордону.

Раніше "Коментарі" писали, що голова Харківської обласної воєнної адміністрації Олег Синєгубов розкрив деталі російської окупації сіл регіону. Глава області зазначив, що мешканці розповіли українським військовим та представникам влади про жорстоке ставлення до них з боку окупантів. За словами Синєгубова, у населеному пункті Циркуни місцеві півтора місяці провели у підвалах без можливості вийти.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися