У Харкові відновить роботу міський транспорт - Терехов

Відновлення нормального життя у Харкові починається

Мер Харкова Ігор Терехов ухвалив рішення щодо відновлення роботи наземного громадського транспорту вже з понеділка (16 травня). Про це мер розповів у себе в соцмережах.

"Ми запустимо 4 трамвайні маршрути та 8 тролейбусних. Паралельно ми відновлюватимемо електролінії та тягові підстанції і з часом збільшимо кількість маршрутів. Також ми запустимо 25 автобусних маршрутів. Розробляючи ці маршрути, ми постаралися зробити так, щоб із будь-якої точки міста харків'яни могли дістатися туди, куди їм потрібно. Час роботи трамваїв, тролейбусів та автобусів з 7 ранку до 7 вечора. Я розумію, що багато хто з вас, через війну втратив роботу, грошей на проїзд немає. Тому я вирішив, що перші два тижні, поки ми не перезапустимо економіку Харкова, проїзд комунальним громадським транспортом буде безкоштовним", - написав Терехов.

Контекст:

ЗСУ спільно з теробороною відкинули російських військових далеко від Харкова і тепер ворогові важче обстрілювати місто.

До України 24 лютого вторглися війська РФ. Ворог близько 4 години ранку завдав ракетних ударів по всій країні. При цьому в Росії відмовляються називати таке вторгнення війною, а м'яко заявляють, що це така собі "спецоперація" для порятунку "російського світу". Уряд РФ вже заборонив власним громадянам виступати проти війни й запевняє, що їхні війська не бомблять мирні міста, а якщо й бомблять, то виключно з вини української армії. Багато відомих росіян висловилися і висловлюються проти війни й за це на батьківщині їх постійно називають "зрадниками".




Джерело: https://web.telegram.org/z/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися