Боєць ЗСУ зробив пропозицію своїй дружині за допомогою поліцейських (ФОТО)

Поліція допомогла воїну 92 ОМБр зробити пропозицію дівчині

У Харкові поліціянти зупинили автомобіль дівчини бійця 92 ОМБр Катерини нібито для огляду. Подробиці розповіли представники бригади у себе в соцмережах.

"Операція "Освідчення" стала можливою також завдяки підтримці побратимів  та поліцейських. Автівку Катерини зупинили на блок–пості для огляду, а згодом… були подив, сльози щастя, найтепліші слова від коханого та пропозиція руки і серця. Передати емоції цієї прекрасної пари не можливо. Любов робить неймовірні речі, попри страшний і жорстокий час", — зазначили у бригаді.

Щасливий наречений Богдан – досвідчений боєць, служив у ЗСУ з 2013 року. 2021-го він зробив паузу у військовій кар'єрі, але коли почалося повномасштабне вторгнення РФ в Україну, повернувся до лав ЗСУ. Катерина дуже підтримувала Богдана у ці складні місяці.

"За три місяці повномасштабної війни Росії проти України вона мене постійно підтримувала, стала для мене янголом-охоронцем. Передати словами ці почуття складно. Я їй дуже вдячний і ще більше ствердився у думці, що ми повинні бути разом. Тому вирішив освідчитись. Дякую її мамі, яка погодилась у цьому допомогти", – розповів Богдан пресслужбі бригади.

Контекст:

Костянтин Немічев заявив, що війська РФ перегрупувалися на Донецьку та Луганську області. На Харківщині, за словами Костянтина, триває зачистка залишених маленьких військових груп РФ. Після його слів через тиждень ЗСУ провели успішний контрнаступ на Харківському напрямку та відкинули ворога. Наразі РФ доводиться зміцнюватися в Харківській області та перекидати додаткові сили для утримання вже зайнятих позицій.

Найбільш запеклі бої на сьогодні йдуть під Ізюмом, у районі Сєверодонецька, Попасної, Лисичанська, а також у зоні Операції об'єднаних сил на Донбасі. Найгарячіша точка - це Луганська область. Ворог настає з Попасною в різні боки та хоче оточити українських військових у Сєвєродонецьку.

Нагадаємо, Російська Федерація 24 лютого близько 4 години ранку завдала ракетних ударів по військових об'єктах усієї України. Після цього почалося масштабне вторгнення з усіх боків, яке мало, за планами РФ, закінчитися досить швидко. У Росії заявляють, що це якась "спецоперація" для порятунку "російського світу" від "нацизму". При цьому Росія запевняє, що їхні війська не бомблять мирні міста, а якщо й бомблять, то виключно з вини української армії. Багато відомих росіян висловилися та висловлюються проти війни, а також допомагають українцям за кордоном і за це на батьківщині їх постійно називають "зрадниками".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися