Українські воїни знищили чергову партію окупантів на Харківщині (ФОТО)

Під Ізюмом було знищено російських загарбників

Упродовж 104 днів російські окупанти намагаються захопити нашу землю, але українські воїни дають їм гідну відсіч, знищуючи їх з кожним днем одного за одним. Про чергову партію знищених військових Росії повідомили в Telegram-каналі "СтратКом ЗСУ".

У Мережі зазначають, що на фото, опублікованих "СтратКомом ЗСУ", зображена чудова робота військових із 93-ї окремої механізованої бригади. Партію російських військових окупантів нашим бійцям вдалося ліквідувати під Ізюмом у Харківській області.

"Тсссс. Не будіть їх. Втомилися орки та сплять", - додали в СтратКом.

Нагадаємо, за інформацією Генштабу, у напрямку населених пунктів Ізюм та Слов'янськ станом на 7 червня ворог зосереджує основні зусилля на продовженні наступу. Крім того, загарбники роблять спроби просунутися у напрямку населених пунктів Долгенько та Долина.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

• Під Ізюмом бригада "Холодний Яр" знищила ворожі танки. У Мережі було опубліковано відео. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• В інтернеті з'явилася інформація про штурм Харкова. У Харківській обласній військовій адміністрації розповіли занепокоєним городянам про те, чи правдива ця інформація чи ні. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

• У харківському парку Горького обстріляли "Американські гірки". У пресслужбі парку було опубліковано відповідні фотографії. За її інформацією, про блоки снарядів і ракет потрапили в монорейку та опорні стовпи, пошкодили обладнання та посадкові модулі.

• Під Харковом ЗСУ ліквідували відомого російського солдата. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися