Зрадник із Харкова виступає на російському ТБ

Харків'янин вступив до “Народної міліції ДНР”

Правоохоронці оголосили підозру 56-річному харків'янину Володимиру Демченку ("Шаман"), який після початку повномасштабного вторгнення РФ вступив до збройного підрозділу організації "ДНР" і обійняв посаду "заступника начальника з озброєння Народної міліції ДНР". Про це розповіли у Харківській обласній прокуратурі.

У березні, перебуваючи на території села Шестакове Чугуївського району, військовий так званий ДНР організував збори місцевих жителів, де визначив порядок перетину блокпостів. Крім того, у травні в ролі офіцера командного складу так званого "Управління Народної міліції ДНР", перебуваючи біля Донецька, він виступив на окупаційному телеканалі.

Контекст:

Начальник штабу спецпідрозділу "Кракен" полку Азов Костянтин Немічев заявив, що війська РФ перегрупувалися на Донецьку та Луганську області. На Харківщині, за словами Костянтина, триває зачистка залишених маленьких військових груп РФ. Після його слів через тиждень ЗСУ провели успішний контрнаступ на Харківському напрямку та відкинули ворога. Наразі РФ доводиться зміцнюватися в Харківській області та перекидати додаткові сили для утримання вже зайнятих позицій. За допомогою перекинутих резервів Росія намагається контратакувати українські сили.

Найбільш запеклі бої на сьогодні точаться у районі Сєверодонецька, Попасної, Лисичанська, а також у зоні Операції об'єднаних сил на Донбасі. Найгарячіша точка - це Луганська область. Ворог настає з Попасною в різні боки і хоче оточити українських військових у Сєвєродонецьку. Також ворог уже увійшов до Сєверодонецька. ЗСУ відступили з невигідних позицій та намагаються мінімізувати можливі втрати

Нагадаємо, Російська Федерація 24 лютого близько 4 години ранку завдала ракетних ударів по військових об'єктах усієї України. Після цього почалося масштабне вторгнення з усіх боків, яке мало, за планами РФ, закінчитися досить швидко. У Росії заявляють, що це якась "спецоперація" для порятунку "російського світу" від "нацизму". При цьому Росія запевняє, що їхні війська не бомблять мирні міста, а якщо й бомблять, то виключно з вини української армії. Багато відомих росіян висловилися та висловлюються проти війни, а також допомагають українцям за кордоном і за це на батьківщині їх постійно називають "зрадниками".




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися