Біля харківського метро знайшли трупи російських військових (ВІДЕО)

Тіла двох російських загарбників пролежали під землею з перших днів війни

У Харкові біля станції метро "Індустріальна" відкопали тіла двох російських військових, які були вбиті та поховані на околиці міста у лютому поточного року. Про це повідомляється в сюжеті "Суспільне. Харків".

Як повідомив джерело військовослужбовець Антон із позивним "Юристом", убитих у лютому поховали наші військові, які перебували на передовій позиції. Лише через чотири місяці трупи російських окупантів вдалося виявити та відкопати.

"Дані тіла потрапили сюди на початку збройної агресії РФ проти нашої держави, приблизно 24-25 лютого, а встановили ми їх десь за чотири місяці. Їх закопали наші військовослужбовці, які перебували тут на передовій позиції", - розповів військовий.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

• Колишній Міністр оборони т.зв. Донецької Народної Республіки та відкритий ворог України Ігор Іванович Стрєлков вважає, що РФ не зможе взяти агломерацію Слов'янськ-Краматорськ та основні бойові дії можуть перейти на Харківський напрямок. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• У Харківській області ЗСУ завдали удару російським артилеристам. Відповідне відео у Мережі опублікувало Командування Сухопутних військ Збройних Сил України.

• У Харкові російські окупанти ракетою знищили школу, яка розташована у Шевченківському районі міста. У пресслужбі ДСНС Харківської області опублікували фотографії з місця події та показали, як тепер виглядає зруйнована будівля навчального закладу.

• У Харківській області за тиждень загинула рекордна кількість мирних жителів. З початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну та початку військових дій у Харківській області в регіоні стало відомо про 936 смертей цивільних, серед них – 46 дітей.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися