Синегубов прокоментував можливість наступу окупантів на Харків

Харків та Харківська область є для ворога стратегічно та політично важливими

Наразі небезпеки наступу РФ на Харків немає. Про це в ефірі цілодобового телемарафону розповів голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Попри відсутність небезпеки наступу, Харків постійно продовжують зміцнювати. Синєгубов зазначив, що місто Харків та Харківська область є для ворога стратегічно та політично важливими. Однак із 24 лютого українські захисники тримають наші кордони на лінії зіткнення замкнутими.

За словами голови Харківської ОВА, російські окупанти можуть атакувати з півночі та з північно-східного напрямку.

"Ми це прогнозуємо. Щодня працюємо над посиленням нашої обороноздатності", - сказав Синєгубов.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

• Колишній Міністр оборони т.зв. Донецької Народної Республіки та відкритий ворог України Ігор Іванович Стрєлков вважає, що РФ не зможе взяти агломерацію Слов'янськ-Краматорськ та основні бойові дії можуть перейти на Харківський напрямок. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• У Харківській області ЗСУ завдали удару російським артилеристам. Відповідне відео у Мережі опублікувало Командування Сухопутних військ Збройних Сил України.

• У Харкові російські окупанти ракетою знищили школу, яка розташована у Шевченківському районі міста. У пресслужбі ДСНС Харківської області опублікували фотографії з місця події та показали, як тепер виглядає зруйнована будівля навчального закладу.

• У Харківській області за тиждень загинула рекордна кількість мирних жителів. З початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну та початку військових дій у Харківській області в регіоні стало відомо про 936 смертей цивільних, серед них – 46 дітей.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися