Нічні вибухи у Харкові: що відомо

Російські окупанти мають намір продовжувати руйнувати цивільні об'єкти

Сьогоднішньої ночі мешканці Харкова чули серію вибухів у місті. Російські окупанти щодня обстрілюють Харків, щойно місто засинає. Подробиці розповів голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За словами джерела, у ніч проти 7 липня військові РФ завдали ракетних ударів по Харкову. Приблизно о першій ночі одразу дві ракети вдарили поряд зі школою-інтернатом для дітей з вадами зору в Немишлянському районі. Синєгубов зазначив, що внаслідок нічних обстрілів загиблих та постраждалих, на щастя, немає.

Крім того, ворог обстрілював населені пункти Чугуївського, Ізюмського, Харківського та Богодухівського районів. Загалом минулої доби внаслідок обстрілів загинули двоє людей. Одну людину госпіталізовано.

Синєгубов додав, що російські окупанти продовжують руйнувати цивільні об'єкти. Через обстріл горять лісосмуги, поля з урожаєм аграріїв, знищуються запаси сіна. У с. Калинове Золочівській ОТГ окупанти зруйнували ферму з вирощування равликів, сталася масштабна пожежа, яку ліквідували рятувальники.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

• У Харківській області ЗСУ завдали удару російським артилеристам. Відповідне відео у Мережі опублікувало Командування Сухопутних військ Збройних Сил України. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• У Харкові російські окупанти ракетою знищили школу, яка розташована у Шевченківському районі міста. У пресслужбі ДСНС Харківської області опублікували фотографії з місця події та показали, як тепер виглядає зруйнована будівля навчального закладу.

• У Харківській області за тиждень загинула рекордна кількість мирних жителів. З початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну та початку військових дій у Харківській області в регіоні стало відомо про 936 смертей цивільних, серед них – 46 дітей. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.




Джерело: https://t.me/synegubov/3590
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися