На Харківщині гуманітарну допомогу готують для кожного мешканця

У Харкові запрацював центр фасування гуманітарної продукції

У Харківській області з 21 липня доставлятимуть проднабори для незахищених верств населення. Про це повідомила заступник начальника Харківської ОВА Віта Ковальська, передає "Думка".

"До цього мешканці області отримували продуктові набори, сформовані в інших областях України, а також у Великій Британії. Тепер ми можемо формувати продуктові набори на місці. До Харківської області з інших областей України щодня надходить майже 6 тис. тонн продукції. Ці 6 тис. тонн продукції буде направлено на формування майже 1 млн 700 тис. продуктових наборів. Завдяки цьому ми зможемо закрити потреби кожного мешканця області", - повідомила Віта Ковальська.

У набір входить: олія, 4 порції м'ясної консерви, рибна консерва, кава або чай. До чаю – печиво, хлібці чи сухарики. Також є макарони, манка, рис, пшоно, молоко, овочева консерва, цукор та борошно.

Контекст:

Начальник штабу спецпідрозділу "Кракен" полку Азов Костянтин Немічев ще в травні заявив, що війська РФ перегрупувалися на Донецьку та Луганську області. На Харківщині, за словами Костянтина, тривала зачистка залишених маленьких військових груп РФ. Після його слів через тиждень ЗСУ провели успішний контрнаступ на Харківському напрямку та відкинули ворога. Наразі РФ доводиться зміцнюватися в Харківській області та перекидати додаткові сили для утримання вже зайнятих позицій. За допомогою перекинутих резервів Росія намагається контратакувати українські сили та місцями їм це вдається. Через такі контрнаступи їм стало зручніше обстрілювати Харків, що вони регулярно і роблять.

Нагадаємо, Російська Федерація 24 лютого близько 4 години ранку завдала ракетних ударів по військових об'єктах усієї України. Після цього почалося масштабне вторгнення з усіх боків, яке мало, за планами РФ, закінчитися досить швидко. У Росії заявляють, що це якась "спецоперація" для порятунку "російського світу" від "нацизму". При цьому Росія запевняє, що їхні війська не бомблять мирні міста, а якщо й бомблять, то виключно з вини української армії. Багато відомих росіян висловилися та висловлюються проти війни, а також допомагають українцям за кордоном і за це на батьківщині їх постійно називають "зрадниками".



Леся

25 липня 2022, 11:43

каким образом можно получить эту гумпомощь?

таисия как можно получить гумонитарную помощь

23 липня 2022, 11:45

, как можно получить гуманитарную помощь

Инна

22 липня 2022, 16:33

Как можно получить гуманитарную помощь?

Александр

22 липня 2022, 16:32

Как можно получить гуманитарную помощь пенсионеру?

Светлана

22 липня 2022, 16:30

Как получить гуманитарную помощь пенсионеру?

Светлана

22 липня 2022, 16:28

Как получить гуманитарную помощь пенсионеру?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися