Ранкові вибухи у Харкові та області: що відомо (ФОТО, ВІДЕО)

Постраждалих та загиблих, за попередньою інформацією, немає

Сьогодні вранці російські окупанти вкотре обстріляли Харків та Харківську область. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Сінєгубов.

Приблизно о 5 годині ранку 26 липня мешканці Харкова чули вибухи у місті. За словами Синєгубова, військові РФ вдарили по цивільній інфраструктурі у Слобідському районі Харкова. Виліт ракет зафіксовано з міста Білгород. Примітно, що жодних військових об'єктів на обстріляних територіях відсутні.

Внаслідок ракетного удару сталася пожежа в автомобільному салоні - горів дах будівлі.

picture

Ще кілька снарядів потрапили відкритими територіями. Як повідомили у пресслужбі Харківської обласної прокуратури, у Слобідському районі було також пошкоджено багатоповерховий будинок. За попередньою інформацією, постраждалих немає.

picture

Харківська область також цього ранку потрапила під обстріл. У місті Чугуїв місцеві мешканці чули вибухи. Стало відомо, що російські окупанти вдарили по критичній інфраструктурі.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

Терехов знайшов спосіб убезпечити харків'ян від російських ракет. Так, у місті протягом 2-3 тижнів почнуть монтувати безпечні зупинки громадського транспорту. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

У Харківській області вже другий місяць розбирають завали Будинку культури. 23-24 липня рятувальники Харківського гарнізону ДСНС демонтували аварійні конструкції на висоті, які могли зруйнуватись. У пресслужбі ДСНС показали фото руйнувань.

У Харківській області ЗСУ точним ударом знищили захований танк. Також під Ізюмом українські бійці збили ворожий безпілотник Zala. Російські видання повідомляли, що дані безпілотник є невразливим для українських систем РЕБ.



Джерело: https://t.me/synegubov/3774
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися