У Харкові продають гуманітарну допомогу: Коментар відомого бізнесмена

На харків'ян чекає важка зима

У Харкові люди скаржаться, що у супермаркетах підприємці продають гуманітарну допомогу. Цю ситуацію прокоментував відомий бізнесмен Юрій Сапронов в інтерв'ю Telegraf UA.

"Це робота правоохоронних органів. Я бачив гуманітарку не один раз, не два і не п'ять на ринках міста, і я розумів, що це гуманітарка на лавах. Але це робота правоохоронних органів. Вони працюють, когось ловлять, а когось ні. Все як у житті і як у мирному житті. Кому війна, а кому мати рідна У мене теж є п'ять прізвищ і я про це обов'язково розповім. Зараз просто будь-який виніс це срач, а срач це потрібно на роботу срачолога брати, а де його зараз взяти", - сказав Сапронов.

Також Юрій зазначив, що гуманітарки поменшало, запаси харківських волонтерів знижуються, а більша частина бізнесу зараз просто не працює.

"Буде важка зима абсолютно точно. Пенсії все одно все отримують, магазини всі працюють, аптеки все працюють. Може бути міська влада має цифри: де і який мікрорайон більше потребує гуманітарки. Мені здається, що й частина цивільного населення на гуманітарці зробила собі запаси на зиму і я абсолютно точно це знаю. Зима буде дуже важка", - підсумував Юрій.

Контекст:

Після відступу російських військ із півночі України ЗСУ вже у травні провели успішний контрнаступ на Харківському напрямку. Місцями ворога вдалося відкинути на 10-15 кілометрів аж до державного кордону. Щоб утримати фронт, РФ довелося перекинути додаткові сили та з їх допомогою їм вдалося потіснити ЗСУ від кордону. Проте наступ було зупинено практично одразу. Все літо бойові дії продовжуються навколо тих же населених пунктів: Розплідник, Дементіївка та Цупівка. Росія практично щодня обстрілює Харків, що призводить до смертей серед мирного населення.

Нагадаємо, Російська Федерація 24 лютого близько 4 години ранку завдала ракетних ударів по військових об'єктах усієї України. Після цього почалося масштабне вторгнення з усіх боків, яке мало, за планами РФ, закінчитися досить швидко. У Росії заявляють, що це така собі "спецоперація" для порятунку "російського світу" від "нацизму". При цьому Росія запевняє, що їхні війська не бомбять мирні міста, а якщо й бомбять, то виключно з вини української армії. Багато відомих росіян висловилися і висловлюються проти війни, а також допомагають українцям за кордоном і за це на батьківщині їх постійно називають "зрадниками".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися