Вибухи у Харкові 23 серпня: що відомо

День міста у Харкові розпочався з обстрілів одного з районів

З самого ранку російські загарбники вдарили ракетами по одному із районів міста. Про це у своєму Telegram-каналі розповів мер міста Ігор Терехов.

23 серпня, приблизно о 6-й годині ранку, харків'яни почули вибухи. За словами міського голови, російські загарбники обстріляли Київський район. Зафіксовано "приліт" до одного з житлових будинків. На щастя, постраждалих та загиблих немає.

Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов також повідомив, що приблизно о 4:00 у Новобаварському районі міста сталася масштабна пожежа у будівлі промислового підприємства. На щастя, у результаті ніхто не постраждав. Подробиці встановлюються.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

У Харківській області з уламків збитого біля Циркунів вертольота Мі-28Н "Нічний мисливець" зробили сувенірні монети. Ідея належить колишньому військовому, волонтеру та засновнику військового порталу "SHERIFF Tactical Gear" із позивним "Шериф".

Терехов прокоментував можливі обстріли 23 та 24 серпня. На день міста 23 серпня та День незалежності України 24 серпня будуть посилені комендантські обмеження та охорона міста загалом.

У Харкові змінився графік роботи пунктів видачі гуманітарної допомоги. Цього тижня продуктові набори можна буде отримати лише у четвер та у суботу. У вівторок пункти видачі буде закрито. Як повідомили у ХОВА, через можливі провокації з боку РФ 23 серпня мешканцям не видаватимуть допомогу.

У Харківській області українські військові знищили російську систему протиповітряної оборони "Шилка", яку сховали в лісосмузі. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися