Харків обстріляли касетними боєприпасами

У ХОВА розповіли про наслідки нічної атаки окупантів на Харків

Сьогодні рівно пів року від дня повномасштабного російського військового вторгнення на територію України. Практично щодня з того моменту Харків перебуває під обстрілом з боку російського агресора. У День Державного прапора України 23 серпня загарбники обстріляли місто касетними боєприпасами. Про це повідомили голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За інформацією джерела, 23 серпня приблизно о 21:00 у Харкові пролунали вибухи. Як виявилось, ворог ударив по Шевченківському району. За попередньою інформацією, район обстріляли касетними боєприпасами. Внаслідок цього постраждали житлові будинки. 38-річний чоловік отримав поранення.

Приблизно о 23:00 над Шевченківським районом міста вибухнула ракета. Попередньо – "Калібр". Пошкоджено житлові будинки, сталася пожежа. Вибито вікна будинку в Новобаварському районі.

Також Синєгубов розповів, що цієї ночі в Харкові було госпіталізовано із вибуховою травмою 33-річну жінку. Її 5-річна донька через обстріл отримала такий сильний стрес, що також потребувала допомоги лікарів.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:


 У Харківській області з уламків збитого біля Циркунів вертольота Мі-28Н "Нічний мисливець" зробили сувенірні монети. Ідея належить колишньому військовому, волонтеру та засновнику військового порталу "SHERIFF Tactical Gear" із позивним "Шериф". Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

 Терехов прокоментував можливі обстріли 23 та 24 серпня. На день міста 23 серпня та День незалежності України 24 серпня будуть посилені комендантські обмеження та охорона міста загалом.

 У Харкові змінився графік роботи пунктів видачі гуманітарної допомоги. Цього тижня продуктові набори можна буде отримати лише у четвер та у суботу. У вівторок пункти видачі буде закрито. Як повідомили у ХОВА, через можливі провокації з боку РФ 23 серпня мешканцям не видаватимуть допомогу.

 У Харківській області українські військові знищили російську систему протиповітряної оборони "Шилка", яку сховали в лісосмузі. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Джерело: https://t.me/synegubov/3977
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися