По Харкову завдали ударів із РСЗВ "Ураган": ФОТО наслідків

Внаслідок обстрілу одна людина отримала поранення

У День міста Харків вкотре опинився під ударом. Російські окупанти обстріляли кілька районів. У пресслужбі Харківської обласної прокуратури розповіли подробиці нічної атаки на місто та показали наслідки.

23 серпня російські загарбники тричі обстріляли Шевченківський район Харкова. Під ударом опинилися житлові будинки городян. Зазнав поранення 38-річний чоловік. Попередньо обстріл проводився з РСЗВ "Ураган".

picture

Приблизно о 23:00 того ж дня окупанти вдарили ракетами по Новобаварському та Холодногірському районах. Попередньо обстріл було здійснено ракетою типу "Іскандер". Пошкоджено низку будівель.

picture

Не припиняється обстріл і в області. У Роганській громаді Харківського району російські ракети потрапили до складського ангару площею 3000 кв. м. Виникла пожежа на площі 300 кв. м.

picture

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 У Харківській області з уламків збитого біля Циркунів вертольота Мі-28Н "Нічний мисливець" зробили сувенірні монети. Ідея належить колишньому військовому, волонтеру та засновнику військового порталу "SHERIFF Tactical Gear" із позивним "Шериф". Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

 У Харкові змінився графік роботи пунктів видачі гуманітарної допомоги. Цього тижня продуктові набори можна буде отримати лише у четвер та у суботу. У вівторок пункти видачі буде закрито. Як повідомили у ХОВА, через можливі провокації з боку РФ 23 серпня мешканцям не видаватимуть допомогу.

 У Харківській області українські військові знищили російську систему протиповітряної оборони "Шилка", яку сховали в лісосмузі. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися