Вакарчук бігав Харковом (ВІДЕО)

Святослав Вакарчук пробіг 12 кілометрів

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук вранці 25 серпня пробіг 12 кілометрів по Харкову у футболці із символікою ініціативи Race for Ukraine. Відповідне відео він сам опублікував у себе в соцмережах.

"Я пам'ятаю, як пів року тому стояв на площі Свободи, було чути вибухи снарядів, ракети потрапляли до будинків у центрі міста. Це був лише початок російської повномасштабної агресії проти України. Сьогодні Харків уже зовсім інший. Сьогодні вранці я пробіг 12 кілометрів Харковом. Я побував в обох центральних парках, Сумською пробігся. Місто дуже чисте, магазини потроху відкриваються, а у кафе вранці сидять люди, які насолоджуються ранковим, ще літнім сонцем", — сказав Вакарчук.

Контекст:

У травні ЗСУ провели успішний контрнаступ на Харківському напрямку. Подекуди ворог був відкинутий на 10-15 кілометрів прямо до державного кордону. Щоб утримати фронт, РФ довелося перекинути додаткові сили. Завдяки поповненню російським військам вдалося потіснити ЗСУ від кордону, але вийти на квітневі позиції так і не вдалося. Понад місяць бойові дії продовжуються навколо тих же населених пунктів: Розплідник, Дементіївка та Цупівка. Росія практично щодня обстрілює Харків, що призводить до жахливих втрат серед мирного населення.

Нагадаємо, Російська Федерація 24 лютого близько 4 години ранку завдала ракетних ударів по військових об'єктах усієї України. Після цього почалося масштабне вторгнення з усіх боків, яке мало, за планами РФ, закінчитися досить швидко. У Росії заявляють, що це "спецоперація" для порятунку "російського світу" від "нацизму". При цьому Росія запевняє, що їхні війська не бомблять мирні міста, а якщо й бомблять, то виключно з вини української армії. Багато відомих росіян висловилися і висловлюються проти війни, а також допомагають українцям за кордоном і за це на батьківщині їх постійно називають "зрадниками".




пиар

2 березня 2023, 10:05

пиар знов?? типа герой??? иди воюй нахер

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися