Ракетні удари по Харкову: «прильоти» в двох районах міста

Вночі з 7 на 8 вересня російські війська знову вдарили ракетами по житловим районам Харкова. Усього за добу по місту завдали 5 ракетних ударів. Про це повідомляють «Коментарі. Харків» з посиланням на інформацію представників місцевої влади.

Вночі з 7 на 8 вересня російські війська знову вдарили ракетами по житловим районам Харкова. Усього за добу по місту завдали 5 ракетних ударів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію представників місцевої влади.

Так, близько опівночі харків’яни почули декілька гучних вибухів. "Прильоти" прийшлися на Салтівський та Холодногірський район.

"У першому випадку – попередньо (вдарили – ред.) по об'єкту критично важливим для нормального життєзабезпечення міста. У Холодногірському районі – потрапляння по одному із підприємств Харкова. Інформація про руйнування та постраждалих уточнюється", – написав вночі у своєму Телеграм-каналі міський голова Харкова Ігор Терехов.

Вже вранці начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що росіяни завдали 5 ракетних ударів по інфраструктурі Харкова.

"Після півночі окупанти вдарили по Холодногірському та Салтівському районах міста. Попередньо – знову застосували ракети комплексу С-300. Пошкоджені об‘єкт критичної інфраструктури, приміщення на території виробництва. На цю хвилину постраждалих немає", – написав голова ХОВА.

Він також повідомив, що по області завдавали ударів по Харківському, Ізюмському, Чугуївському, Богодухівському районах.

Після 2 години ночі від кількох ударів окупантів постраждали двоє жінок у Дергачівській громаді Харківського району. Постраждалих госпіталізували із вибуховими та осколковими пораненнями. Пошкоджені приватні будинки та господарчі споруди, виникли пожежі.

Крім того, протягом доби медики госпіталізували двоє людей у Чугуївському районі, одну – Харківському, троє – Ізюмському, серед них дитина 2 років. Стан постраждалих – середній.

"Військові Збройних Сил України успішно відбили атаки росіян в районах населених пунктів Питомник, Григорівка та Руські Тишки. Також відбили наступи окупантів в районі села Дібрівне, Барвінківської громади. На всіх напрямках ЗСУ тримають позиції!", – зазначив Олег Синєгубов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися