Знову «прильоти» у Харкові: всім пройти в укриття!

Очевидці повідомляють про задимлення в одному із районів Харкова. Наразі у місті оголошено повітряну тривогу. Всім терміново пройти у найближчі укриття!

Очевидці повідомляють про задимлення в одному із районів Харкова. Наразі у місті оголошено повітряну тривогу. Всім терміново пройти у найближчі укриття!

Близько 10:04 у Харкові було чути кілька вибухів. Про "прильоти" повідомляють у місцевих телеграм-каналах. Ігор Терехов написав про обстріл Немишлянського району. Інформація щодо постраждалих уточнюється.

Раніше у "Коментарі. Харків":

Вночі з 7 на 8 вересня російські війська знову вдарили ракетами по житлових районах Харкова. Усього за добу по місту завдали 5 ракетних ударів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію представників місцевої влади.

Так, опівночі харків'яни почули кілька гучних вибухів. Прильоти припали на Салтівський та Холодногірський район. "У першому випадку - попередньо (вдарили - ред.) по об'єкту критично важливому для нормального життєзабезпечення міста. У Холодногірському районі - потрапляння по одному з підприємств Харкова. Інформація про руйнування та постраждалих уточнюється", - написав уночі у своєму Телеграм-каналі міський голова Харкова Ігор Терехов.

Вже вранці начальник Харківської ОВ Олег Синегубов повідомив, що росіяни завдали 5 ракетних ударів по інфраструктурі Харкова. "Після опівночі окупанти вдарили по Холодногірському та Салтівському районах міста. Попередньо – знову застосували ракети комплексу С-300. Пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, приміщення на території виробництва. Наразі постраждалих немає", – написав голова ХОВА.

Він також повідомив, що по області завдавали ударів по Харківському, Ізюмському, Чугуївському, Богодухівському районам. Після 2 години ночі від кількох ударів окупантів постраждали дві жінки у Дергачівській громаді Харківського району. Постраждалих госпіталізували з вибуховими та осколковими пораненнями. Пошкоджено приватні будинки та господарські споруди, виникли пожежі.

Крім того, протягом доби медики госпіталізували двоє людей у Чугуївському районі, одну – у Харківському, трьох – в Ізюмському, серед них дитина 2 років. Стан постраждалих – середній. "Військові Збройних сил України успішно відбили атаки росіян у районах населених пунктів Розплідник, Григорівка та Російські Тишки. Також відобразили настання окупантів у районі села Дібрівне, Барвінківської громади. У всіх напрямках ЗСУ тримають позиції!", - зазначив Олег Синегубов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися