Нічні «прильоти» у Харкові та області: загинула жінка

Вчора вночі російські війська знову відкрили вогонь житловими районами Харкова та населеними пунктами Харківської області.

Вчора вночі російські війська знову відкрили вогонь житловими районами Харкова та населеними пунктами Харківської області.

Спостерігачі повідомляли про численні обстріли з боку Білгородської області. У Телеграм-каналах місцеві жителі нарахували понад сім вибухів.

Ближче до півночі міський голова Харкова Ігор Терехов повідомив про обстріл Київського та Салтівського районів міста.

"Обстріл Київського району. Попадання у приватний сектор. На щастя, без постраждалих, але частково зруйновано кілька домоволодінь. Пожеж немає. Попередньо – обстріл вівся реактивними системами залпового вогню", – написав мер Харкова .

Друге повідомлення було опубліковано вранці: "Вночі також було обстріляно Салтівський район. Постраждав один із вищих навчальних закладів. Руйнування та завали на місці "прильоту" розбирає ДСНС".

Начальник Харківської ОВА Олег Синегубов також повідомив, що сильний обстріл зазнав Чугуївський район.

"Окупанти, зазнаючи ганебних поразок на фронті, продовжують тероризувати мирне населення Харківщини!

У Харкові завдають ударів по реактивним системам залпового вогню, зафіксовано попадання у Салтівському районі.

Під ударами окупантів Чугуївщина, на жаль, внаслідок останнього обстрілу 1 жінка загинула", – написав голова області.

Нагадаємо, вчора вранці рашисти обстріляли житлові квартали Індустріального та Немишлянського районів м. Харкова. Пошкодження отримали багатоквартирні будинки, школа, адмінбудівля та промислові приміщення. Загинули двоє чоловіків 21 та 65 років. Поранено четверо цивільних.

Наразі за процесуального керівництва Немишлянської окружної прокуратури м. Харкова розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України). Попередньо окупанти обстріляли Харків із РСЗВ "Ураган". Поліція та прокуратура спільно провели огляд місць подій та вилучили уламки снарядів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися