У Куп'янську вже працює український спецназ (ФОТО)

У Харківській області тривають бої

У Харківській області спецназ СБУ вже працює у Куп'янську. Фото на своїй сторінці у Facebook опублікував речник СБУ в Харківській області Владислав Абдула.

"Спецназ ЦСО "А" СБУ у Куп'янську, який був і завжди буде українським! Ми звільнимо нашу землю до останнього сантиметра! Ідемо далі! Слава Україні!" – написав Абдула.

ba8SPuR4d6DIgi1AsMG6E8vVb.jpg

Контекст:

ЗСУ 6 вересня протягом кількох годин прорвали одразу дві лінії оборони РФ. За даними російських військкорів, перша лінія оборони складалася повністю з бійців т.зв. ЛДНР. Українські військові "на швидкості та техніці" влетіли на позиції ворога і без суттєвих втрат перемололи їх. Наступна лінія складалася із бійців Росгвардії. Російські пабліки зазначили, що ці підрозділи не змогли адекватно скористатися своїм важким озброєнням і досить швидко побігли.

Українські військові прорвали російську оборону відразу на кількох напрямках - з півдня, півночі та заходу від Балаклеї, охопивши місто півкільцем та взявши під вогневий контроль шляхи відходу на схід. Незабаром ЗСУ повністю звільнили Балаклію. Велику кількість росіян знищили під час спроби втекти з міста. Вся інформація йде із запізненням, оскільки події змінюються динамічно буквально щогодини.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися