Збільшилася кількість постраждалих після обстрілу Харкова

Чоловік 37 років загинув.

Внаслідок сьогоднішнього обстрілу Основ'янського та Київського районів Харкова загинув 37-річний чоловік. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію голови Харківської ОВА Олега Синєгубова.

За даними Центру екстреної медичної допомоги, поранення отримали загалом 6 осіб, у тому числі дівчина 18 років. Вона та 33-річна жінка отримали легкі пошкодження та не потребували госпіталізації.

Стан ще 4 поранених медики оцінюють як середньої тяжкості. Їм надається необхідна допомога у медичних закладах", – написав голова області.

Нагадаємо, що обстріл Харкова сьогодні вдень знову знеструмив райони міста та частково області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського міського голови Ігоря Терехова.

"Повторюється ситуація вчорашнього вечора. Через обстріл виведено з ладу об'єкти критичної інфраструктури, внаслідок чого в Харкові пропало світло та припинено водопостачання. Енергетики, рятувальники та комунальники працюють над усуненням наслідків обстрілів", – написав міський голова.

Раніше повідомлялося, що сьогодні вдень російські війська знову обстріляли житлові райони Харкова. Інформація про руйнування уточнюється. На жаль, загинула одна людина.

Так, масовий обстріл Харкова припав на центральну частину міста. Також є "прильоти" у Основ'янському та Київському районах міста.

"Є попадання у дорожнє покриття у Київському районі Харкова. На жаль, одна людина загинула", – написав начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов. Пізніше глава області повідомив, що кількість поранених збільшилась до 4 осіб. Медики та рятувальники продовжують працювати на місці події.

Учора ввечері двома крилатими ракетами було обстріляно один із найважливіших інфраструктурних об'єктів Харківщини – ТЕЦ-5. Без світла та частково без водопостачання опинилися п'ять областей. Так, учора близько 20:00 у Харкові пролунали вибухи, після чого жителі міста, області та сусідніх регіонів стали спостерігати перебої з електропостачанням: світло зникло або повністю, або було дуже слабке напруження. Водопостачання також не було частково у п'яти регіонах.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися