У Харкові російські війська обстріляли будівлю Слідчого управління

Як тепер виглядає зруйнована будівля, показав начальник слідства.

Два дні тому російська армія обстріляла житлові квартали Харкова, внаслідок влучення снаряда зруйновано будівлю Слідчого управління ГУ НП у Харківській області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника управління Сергія Болвінова.

Оскільки заборонено називати та публікувати фото місць обстрілів одразу після "прильотів", фото зруйнованого Слідчого управління, розташованого на вул. Весніна, начальник відомства опублікував лише вчора на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сергій Болвінов повідомив, що на щастя, ніхто не постраждав під час обстрілу, оскільки всі співробітники дотримуються правил поведінки при повітряній тривозі і перебували у підвальному приміщенні.

Керівник управління зазначив, що російські ракети зруйнували п'ятий та четвертий поверх – на цих поверхах були кабінети слідчих та криміналістів.

CDk9Vtaw4m-KHpws7L85WKkvc.jpg

ioir5zDVZddMeDYJM-6x7Tjo8.jpg

Нагадаємо, що раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Київському районі Харкова російська ракета прилетіла до посадки. Слідчі у Київському районі Харкова зафіксували наслідки ракетного обстрілу. 14 вересня близько 23:30 російський снаряд впав у лісопосадці. На місці прильоту утворилася вирва. Попередньо стріляли із зенітно-ракетного комплексу С-300. Постраждалих немає. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" із посиланням на інформацію відділу комунікації поліції Харківської області.

Нагадаємо, що вчора близько опівночі російські війська знову обстріляли Харків та Харківську область ракетами. Спостерігачі у місцевих телеграм-каналах повідомляли про кілька вибухів. За спостереженнями місцевих жителів, обстріл вівся з Білгородської області. Як повідомляють "Коментарі. Харків", о 23:34 місцеві жителі писали про "прильоти" приблизно в центрі міста, а також в області. Вранці о 05:03 міський голова Харкова Ігор Терехов повідомив, що вночі ракетний обстріл припав на Київський район міста. "Попередньо без жертв, постраждалих та руйнувань", - написав мер міста.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися