У Харкові продовжують відновлювати пошкоджені від обстрілів будинки

Демонтують аварійні конструкції та забивають вікна.

У Немишлянському, Салтівському, Основ’янському та Новобаварському районі продовжуються відновлювальні роботи у житлових будинках, що були пошкоджені в результаті ворожих обстрілів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У Немишлянському  районі  робітники демонтували аварійні конструкції у житловому будинку по вул. Краснодарській. Будинок було пошкоджено під час ракетного обстрілу російськими військовими. Наразі тривають зварювальні та монтажні  роботи з укріплення стін. Відновленням будинку займаються працівники підрядної організації  ТОВ "Балрембуд".

DjsnxoS06ZWgSoQhGE5pSjKHZ.jpg

tIlMo_QcztjYmBF0azr6qJNwC.jpg

uUjVG41W2wTKptxO-xhme-PWI.jpg

vvqy6GfTfK5lKlfrcIgBIoait.jpg

У рамках підготовки до опалювального сезону триває закриття контурів у житлових будинках Салтівського району. 

Роботи на доручення міського голови виконують фахівці КП "Харківське ремонтно-будівельне підприємство".

t7Av-Iii9aE50WRqn2Q5PnmcV.jpg

wsWCgWtXy8EuwSbcAHU4Mdo0e.jpg

В Основ‘янському районі відремонтували ділянку покрівлі у будинку на Павлівському майдані, що була пошкоджена внаслідок ворожого обстрілу. Роботи виконали майстри КП "Харківспецбуд".

heS8aPb4SCUklpenwzyFInvsC.jpg

R7tz_IDFq8VwZrhPp8AnB9NPj.jpg

lygaazWaYWZ6oJOuOVbR7HVmW.jpg

Робітники КП "Харкiвспецбуд" продовжують ремонтно-відновлювальні роботи житлового будинку по вул. Тімірязєва, який був пошкоджений під час ворожих обстрілів Новобаварського району.

wfPAQcCgWUx9BmcxwwOv23Cf-.jpg

7g0cOoIPeDAESMeu51sRSmyCt.jpg

vJXjmhVvAyeoRRUlEjZRp1O0Z.jpg

xC4sT8Dtf4rBoJTN2HjbnTc68.jpg

Нагадаємо, що раніше у "Коментарях. Харків" повідомлялося:

67 будинків, які постраждали від ворожих обстрілів у різних районах Харкова, планують відновити до завершення військових дій в Україні. Як повідомляють "Коментарі. Харків", про це 15 вересня в ефірі національного телемарафону повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов. Мер Харкова розповів, що у місті понад 400 будинків зовсім не підлягають реновації. Люди, які залишилися без своїх домівок, розміщені у гуртожитках, поки не отримають інше житло.

"150 тисяч людей втратили дах над головою. Ми працюємо над тим, куди переселити людей, коли вони повернуться, як їм дати квартири у нових мікрорайонах, як побудувати ці мікрорайони, щоб люди могли жити та працювати у місті Харкові", - наголосив Ігор Терехов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися