Росія обстріляла Харківщину ракетами: є поранені

Ще дві людини підірвалися на мінах.

Сьогодні вночі російські війська обстріляли населені пункти Харківської області. Близько 01:30 ворог завдав ракетного удару по об'єкту інфраструктури в Чугуївському районі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

На щастя, ніхто не постраждав. Проте, за минулу добу ворог продовжував наносити удари населеними пунктами Харківщини вздовж лінії кордону з РФ та лінії зіткнення в Харківському, Куп'янському та Ізюмському районах.

За даними Центру екстреної медичної допомоги, протягом минулої доби в Куп'янському районі троє людей зазнали поранень. Ще двое чоловіків в Харківському районі отримали поранення внаслідок підриву на міні.

"Мінна небезпека на звільнених від ворога територіях залишається дуже високою попри те, що піротехніки ДСНС роблять усе можливе, аби очистити нашу землю від вибухонебезпечних речей", – зазначив Олег Синєгубов.

"Вкотре закликаю усіх бути максимально обережними. На лінії зіткнення ворог намагається організувати оборону та утримати ті території Харківщини, що залишаються під його контролем. ЗСУ завдають ударів по ворогу, завдаючи йому відчутних втрат. Підтримуємо ЗСУ та працюємо далі на перемогу", – наголосив очільник області.

Нагадаємо, що у Харкові через пожежу у будинку постраждало двоє людей. Учора ввечері о 20:49 на телефон Служби спасіння м. Харкова надійшло повідомлення про пожежу, що зайнялася у двоповерховому будинку на двох власників по вул. Скурідіна Дача,1. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС України в Харківській області.

Так, на час прибуття перших рятувальних підрозділів вогнем був охоплений дах будинку, його другий поверх, а також горіли прибудови до нього. Загальна площа горіння складала біля 250 кв.м. В результаті дії відкритого полум'я постраждало двоє людей.

58-річний чоловік отримав опіки рук і був госпіталізований до опікового центру. 63- річна жінка отримала дещо легші опіки кінцівок і від госпіталізації відмовилась.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися