Одна дитина у тяжкому стані після обстрілів на Харківщині

Усього за добу поранено 5 дітей.

Минулої доби російські війська обстрілювали населені пункти Харківщини, прилеглі до кордонів з РФ і лінії зіткнення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Так, вчора близько 18:00 росіяни завдали 2 ракетних ударів по інфраструктурному об'єкту Чугуївського району. На щастя, обійшлося без жертв та постраждалих.

Минулої доби найбільше постраждало с. Грушівка у Куп'янському районі. Внаслідок обстрілів цього села загинуло двоє людей, десять – отримали поранення, у тому числі четверо дітей. Одна поранена дитина – 10-річний хлопчик, перебуває у тяжкому стані.

За даними Центру екстреної медичної допомоги, у Куп'янському районі ще двоє поранених, зокрема 16-річна дитина. У Чугуївському районі – двоє поранених.

"На лінії зіткнення завдяки успішним діям наших захисників ворог продовжує зазнавати втрат у живій силі та техніці. Так, у районі Кам'янки Ізюмського району знищено одразу 10 одиниць російської техніки і щонайменше 10 окупантів", – повідомив голова області.

Нагадаємо, що сьогодні вночі після того, як російські війська випустили ракети по житловому масиву в Холодногірському районі, 30 пожежників рятували харків'ян із зруйнованого будинку.

Було задіяно 7 одиниць техніки та близько 30 осіб особового складу ДСНС. Людей спускали з висоти за допомогою автодрабини, проводилися роботи з деблокування завалів, розчищення шляхів евакуації. Завдяки оперативним діям служби надзвичайних ситуацій усіх людей було врятовано, постраждалих немає.

Також внаслідок двох влучень, було частково зруйновано 10-поверховий будинок, де постраждала одна людина, а також внаслідок третього влучення загорівся залізничний вагон на площі 90 кв.м., частково зруйновано дві адмінбудівлі. Постраждалих немає.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися