Як волонтерам отримати перепустку на деокуповані території Харківщини

Для отримання заявки на ведення волонтерської діяльності потрібно заповнити інтернет форму

У Харківській області почав діяти Єдиний координаційний гуманітарний центр. Організація працює за напрямками евакуації та гуманітарної допомоги, зокрема, на деокупованих територіях. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію пресслужби Харківської обласної військової адміністрації. 

Директор Департаменту цивільного захисту Харківської ОВА Іван Сокол повідомив, що  Єдиний координаційний гуманітарний центр було створено за дорученням начальника ХОВА Олега Синєгубова.

Іван Сокол зазначив, для того, щоб потрапити на деокуповані території Харківської області та здійснювати там волонтерську діяльність потрібно отримати перепустку в координаційному центрі. 

“Необхідно написати заяву, в якій зазначити вид гуманітарного процесу, що буде здійснюватися тією чи іншою волонтерською організацією”, - повідомив директор Департаменту цивільного захисту Харківської ОВА.

У Харківській обласній військовій адміністрації розповіли, що заповнити інтернет форму для отримання перепустки на деокуповані території можна за посиланням

Також громадяни можуть надати інформацію щодо діяльності благодійного фонду чи громадської організації через онлайн форму. Вказана інформація допоможе здійснити більш широкий аналіз ресурсу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про умови оформлення заявки на послугу “пошкоджене майно”. Адміністратори Центрів надання адміністративних послуг допомагають в оформленні заявки на відшкодування пошкодженого майна. ЦНАПи Харкова зареєстрували уже понад 2000 звернень.



Джерело: https://t.me/kharkivoda
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися