У Харкові продовжують відновлювати будинки, постраждалі від обстрілів рашистів (ФОТО)

Роботи тривають одразу у декількох районах міста.

У Харкові тривають роботи з відновлення житла, що постраждало в результаті ворожих обстрілів, у спальних районах міста. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У Немишлянському районі тривають роботи з  відновлення  житлових будинків,  пошкоджених обстрілами окупантів. 

Зокрема, на другому та третьому поверхах будинку по вул. Краснодарській розібрали завали та наразі проводять зварювальні роботи з укріплення конструктивів стін.  

Також роботи тривають у будинку по Салтівському шосе, де ворожий снаряд влучив у покрівлю. Внаслідок цього було зруйновано сходову клітку між 10 та 11 поверхами та пошкоджено шахту ліфта. Наразі ремонтники займаються відновленням сходової клітки. 

Ремонтно-відновлювальні роботи проводять фахівці АТ "Житлобуд-1" та ТОВ "Балрембуд".

 Qlo_vZXdg_uN4tWE1-9uLbbVk.jpg

oCoA5L4Ug64TDYuvrEslQc53N.jpg

6pbpIr1QZkzDsRbigGldQaBjB.jpg

OhgKtevx1bP1ORny2D3AHlQ0P.jpg

Спеціалісти КП "Харківспецбуд" продовжують відновлювати покрівлі у  житлових будинках Холодногірського району.

Зокрема, роботи тривають у будинках по вул. Велика Панасівська та вул. Беркоса, які було пошкоджено внаслідок ворожих обстрілів.

 u9RhLq0xHv8KvsK6NRBUZwFjY.jpg

WITbgr5Q2fvPAcIjP2IjjhYPN.jpg

ph3qaJwdz4m3Z6eDqQziKbjyR.jpg

20WywNJ_8zg7OGYgP8Om7hukg.jpg

bpx0d3RL_yhcDDcSBZScgZNBp.jpg

ep9nyMoT8GfhKol81YBfxT_8F.jpg

У Новобаварському районі продовжують закривати контури вікон у під'їздах та квартирах мешканців, а також ремонтувати пошкоджені обстрілами покрівлі. У відновлювальних роботах задіяні бригади  КП "Харківспецбуд".

 gu1rLi5XU-zEfj4ptEKAmkIAt.jpg

xvNxzsgaORDBgb719gGANPZpM.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

67 будинків, які постраждали від ворожих обстрілів у різних районах Харкова, планують відновити до завершення військових дій в Україні. Як повідомляють "Коментарі. Харків", про це 15 вересня в ефірі національного телемарафону повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов.

Мер Харкова розповів, що у місті понад 400 будинків зовсім не підлягають реновації. Люди, які залишилися без своїх домівок, розміщені у гуртожитках, поки не отримають інше житло. "150 тисяч людей втратили дах над головою. Ми працюємо над тим, куди переселити людей, коли вони повернуться, як їм дати квартири у нових мікрорайонах, як побудувати ці мікрорайони, щоб люди могли жити та працювати у місті Харкові", - наголосив Ігор Терехов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися