Жителям Ізюму електроенергію почнуть повертати наступного тижня

Пріоритетним завданням для влади Харківської області залишається відновлення електропостачання на деокупованих територіях

У понеділок, 3 жовтня, відбулася нарада за участі керівництва КП "Харківобленерго", на якій обговорили стан виконання ремонтних робіт. Про це інформують "Коментарі. Харків" з посиланням на повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

За словами чиновника, активні роботи з ремонту електромереж тривають в ізюмському напрямку. “Попередньо прогнозуємо, що перші споживачі мають отримати електрику уже наступного тижня”, - зазначив Олег Синєгубов.

Відновлення електропостачання найближчим часом також заплановано в м. Барвінкове, с. Червоний Яр. 

За попередніми оцінками вибухотехніків у Куп'янську розмінування триватиме до кінця наступного тижня. Після проведення робіт з розмінування фахівці зможуть розпочати роботи з відновлення живлення.

На територіях Харківського району, де були активні бойові дії, проводять відновлення електроопор, зокрема до с. Козача Лопань. 

 “За всіма напрямками працюємо одночасно та паралельно із процесами розмінування. Робимо усе, щоб мешканці Харківщини якнайшвидше були з електрикою”, - повідомив очільник Харківської ОВА.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що частина територій Харківської області, яку звільнили українські військові, поступово відновлюється після окупації. У Харківському й Ізюмському районах спеціалісти газових служб днями відновили постачання газу в житло понад тисячі абонентів. Також ремонт газопроводів високого тиску триває в Ізюмі. Проведення ремонтних робіт продовжуються й на лініях електропередач.




Джерело: https://t.me/synegubov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися