Мобільний зв'язок відновили у понад 40 звільнених населених пунктах Харківщини

Роботи з відновлення мобільного зв'язку та інтернету на деокупованих територіях Харківської області тривають

Паралельно з відновленням критичної інфраструктури у деокупованих населених пунктах Харківської області фахівці налагоджують зв'язок. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної військової адміністрації. 

Після деокупації мобільний зв'язок та інтернет відновили в окремих містах та селищах Ізюмської, Вовчанської, Балаклійської, Вільхуватської, Липецької, Шевченківської та Великобурлуцької громад.

Нещодавно поновили надання послуг мобільного зв'язку та інтернету в Куп'янську, в селах Малахове, Гогине, Михайлівка і Юр’ївка та селищі Приколотне.

Також скористатися мобільним зв'язком можуть жителі міст Ізюм, Балаклія, Вовчанськ та селищ Шевченкове і Чкаловське. 

У Харківській ОВА зазначили, що роботи з відновлення мобільного зв'язку на деокупованих територіях тривають.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що внаслідок обстрілів та окупації на Харківщині значних руйнувань зазнали об'єкти критичної та цивільної інфраструктури, приватні приміщення, мережі водо-, газо-, електропостачання. У деокупованих населених пунктах продовжують проживати люди, тож фахівці різних служб намагаються якомога швидше відновити постачання послуг. У Мінреінтеграції повідомили, що головне питання та основний напрям роботи фахівців - відновлення подачі електроенергії та теплопостачання. Значну увагу приділяють обстеженню та ремонту газопроводів, адже чимала кількість споживачів опалює житлові приміщення блакитним паливом. Спеціалісти перевірили майже 3000 км газових мереж.



Джерело: https://t.me/kharkivoda
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися