У Харкові відновлюють постраждале від обстрілів житло (ФОТО)

Ремонтують покрівлі, закривають вікна, що повилітали від вибухів.

У житлових районах Харкова продовжують відновлювальні роботи будинків, що постраждали внаслідок ворожих обстрілів російських окупантів. Комунальні працівники перекривають покрівлі житлових багатоквартирних будинків, закривають контури та вікна у квартирах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію прес-служби Харківської міської ради.

Так, у Холодногірському районі фахівці КП "Харківспецбуд" продовжують виконувати аварійні та поточні ремонтні роботи з відновлення покрівель.

7GPindcnC0tYQi3HjEKkZkIk6.jpg

LEcGgXsbflNP3tdWEcltAuele.jpg

vM3OzyelJKIlqFv7MDUi169Fm.jpg

UMBBT9DLA8G8TnFbdVhMRjQh-.jpg

dbnawdm2hrXjlcuYtor9ur41x.jpg

gVr5Pt5Ng_h1WfVwwC-5Ogjg8.jpg

Qb52hoxqXywZUtmNJylfz1Jrx.jpg

У постраждалих від ворожих обстрілів будинках Салтівського району закривають контури. Спеціалісти КП "Харківське ремонтно-будівельне підприємство" щодня готують житловий фонд до опалювального сезону.

xiB0dd9vvzVqzJQkTmU5TA_ZV.jpg

Cv26bPyH0xeTvEFZqyBYo9YDw.jpg

tcd78iR1aIUZgOkVNDlW1KSvA.jpg

CTwyPgASUpR096wfhaErW72oz.jpg

fZkKfJ5jye5b5WzkB9-mcMkIU.jpg

YH6SyCqqO0XGznr3Y9bEa1c_V.jpg

j15N-iXNucE7Cn4XIqrJAu1ia.jpg

Нагадаємо, раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

67 будинків, які постраждали від ворожих обстрілів у різних районах Харкова, планують відновити до завершення військових дій в Україні. Як повідомляють "Коментарі. Харків", про це 15 вересня в ефірі національного телемарафону повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов. Мер Харкова розповів, що у місті понад 400 будинків зовсім не підлягають реновації. Люди, які залишилися без своїх домівок, розміщені у гуртожитках, поки не отримають інше житло.

"150 тисяч людей втратили дах над головою. Ми працюємо над тим, куди переселити людей, коли вони повернуться, як їм дати квартири у нових мікрорайонах, як побудувати ці мікрорайони, щоб люди могли жити та працювати у місті Харкові", - наголосив Ігор Терехов.

У Харкові немає технічної можливості подати тепло до 500будинків. Через сильні руйнування внаслідок ворожих обстрілів у Харкові нарахували 500 будинків, до яких буде неможливо подати теплоносій цього опалювального сезону. Для цього немає технічної можливості. Про це МГ "Об'єктив" повідомив директор департаменту житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу Харківської ОВА Сергій Магдисюк, інформують "Коментарі. Харків".

Загалом по місту опалення буде запущено в тих будинках, де є для цього технічна можливість, тобто там, де немає руйнувань від обстрілів чи бойових дій. "За нашою інформацією сьогодні таких будинків налічується близько 500, куди не буде подано теплопостачання. У всьому місті воно буде. Це інформація на сьогодні. Що буде завтра чи післязавтра – ніхто не знає. Це неможливо спрогнозувати", - наголосив Магдисюк.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися