Усього 50 будинків у Харкові будуть без опалення – міськрада

Деякі з будинків будуть частково без тепла.

Через масові пошкодження житлового фонду та інфраструктури міста Харкова 50 будинків частково або повністю не будуть підключені до опалення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили у КП "Харківські теплові мережі", станом на 18:00 6 жовтня, 25 таких будинків розташовані у Київському районі, 13 будинків – у Салтівському, два будинки – у Холодногірському, один будинок – у Слобідському та по три – у Шевченківському, Немишлянському та Основ’янському районах міста.

Зважаючи на характер та обсяги пошкоджень, у деякі будинки тепло запускатимуть частково, втім низка будинків до опалення підключатися не буде.  

З повним переліком адрес можна ознайомитися за посиланням.

Комунальники разом з місцевими мешканцями відновлюють житлові будинки Північної Салтівки, яка найбільше постраждала від військових дій, щоб якнайшвидше пустити в них тепло.

Про це в ефірі національного телемарафону повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов.

Він розповів, що 6 жовтня зустрівся з жителями Північної Салтівки. За його словами, у цьому районі постраждав практично кожен будинок, але, незважаючи на це, багато харків'ян повертається до міста і хоче зимувати у своїх квартирах.

"Тому ми закриваємо контури, вставляємо вікна, ремонтуємо розбиті покрівлі та сходові марші. Є будинки, які взагалі не підлягають відновленню, а є з частковими руйнуваннями, які ми і беремо в роботу. Десь встигнемо все зробити до опалювального сезону, а десь - до початку чи середини грудня, бо у багатьох будинків пошкоджений конструктив", - повідомив Ігор Терехов.

Також мер подякував харків'янам, які допомагають комунальним службам із підготовкою до зими.

"Я впевнений, що, зосередившись, ми пройдемо цей опалювальний сезон гідно. Ми робитимемо все можливе і неможливе, щоб у будинках харків'ян було тепло", - наголосив Ігор Терехов.

YsgLemg5Cys1H9k3qPZ4YX0IB.jpg

kqbpDMJTlukWNEA-YtHF2Al0Y.jpg

Ij4TjCBklfaP7fX87xU-3_7WF.jpg

l8Q50_-T2nhqTzaLDQBjbodmr.jpg

Ly0aNqeWz-72WfoFxcN6Yfsj3.jpg

09jUtDP0-evAH3KIe7bA44uh6.jpg

R0z_S29o4luG0zIg-8woaefe-.jpg

iXcZYaoYLWafBSLLVGvE5Srd1.jpg

m483dBYFB1R4mk6ouMjgAHo5N.jpg

FaFRh5Oj4WbLvIsxXMAgsUY49.jpg

bky5LFPjmCyxtsKFWJgRtanUD.jpg

6n2kC2zvBQ4cdOZ_-lAeVWJn3.jpg

OOzrxivCUIbcE_aoZRFt__2Hy.jpg



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися