Прокуратура показала наслідки нічного обстрілу Харкова (ФОТО)

Вночі російська армія завдала ракетного удару по двом районам Харкова.

За процесуального керівництва Слобідської та Салтівської окружних прокуратур м. Харкова розпочато досудові розслідування у кримінальних провадженнях за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

8 жовтня близько 00:30 окупанти обстріляли Основ‘янський район м. Харкова. Ракета влучила у земельну ділянку у парку відпочинку. Внаслідок вибуху утворилась воронка діаметром 3 метри та глибиною 1,5 метри. Від вибухової хвилі зазнали руйнувань дахи та віконні блоки сусідніх житлових та адміністративних будівель.

Також російська армія завдала ракетний удар по житловому масиву в Салтівському районі м. Харкова. Пошкоджено низку будинків та спорткомплекс, отримав поранення 45-річний мешканець.

За попередніми даними, окупанти випустили по Харкову ракети типу С-300 з Бєлгородської області РФ.

Під час огляду місць події виявлено та вилучено уламки, які в подальшому будуть направлені для проведення необхідних експертиз.

Огляд місця події проводився спільно зі слідчими та криміналістами ГУНП в Харківській області.

0nzkImf4UJ0YMnroYQ-lKLftn.jpg

HEg3s-edBXjQ88KYbiKXapHO5.jpg

hNuThzDVYUFkR924tgTlcxt22.jpg

-bJFo7RIGqwoH0OsbkBY4pFvY.jpg

OENGB8iPlQcy76bRzdn3fvMqD.jpg

bn3_ESAQElsRwBMNWgJt29R3W.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській областічотири людини підірвалися на мінах. Людей поранено, їх госпіталізували.

За минулу добу з 7 на 8 жовтня ворожі війська Російської Федерації продовжували обстріли мирного населення в місті Харкові та Харківській області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

По області окупанти завдавали ударів по Куп’янському, Богодухівському, Харківському, Ізюмському районах.

За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, всього протягом доби госпіталізували 6 людей: 1 чоловіка в Харкові – чоловік отримав осколкові поранення, його стан середній; 1 постраждалий у Харківському районі, 4 - в Ізюмському внаслідок підривів на мінах.

Піротехнічні підрозділи ДСНС протягом доби вилучили та знешкодили 695 вибухонебезпечних предметів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися