Через вдалий контрнаступ на Харківщині ворог намагається залякати населення України – Генштаб

Російські війська не здатні зупинити наступальні дії на сході та півдні нашої держави.

Не досягаючи успіху, ворог завдає ракетних ударів та активно застосовує ударні БпЛА для ураження критичної інфраструктури та густонаселених міст нашої країни. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабуЗСУ.

Зазначається, що противник не здатен зупинити успішний контрнаступ Сил оборони на Харківському та Херсонському напрямках, тому намагається залякати та посіяти паніку серед населення України.

"Мобілізація та перекидання противником резервів, також не дають можливості здолати супротив захисників і захисниць нашої країни.

Окупанти не полишають спроб утримати тимчасово захоплені території, обстрілюють позиції наших військ, зосереджують зусилля на спробах зриву контрнаступальних дій підрозділів Сил оборони, намагаються вести наступальні дії на окремих напрямках", – йдеться у повідомленні Генштабу.

За останню добу з 11 на 12 жовтня ворожі російські війська обстрілювали населені пункти Харківщини – Стрілеча, Красне, Огірцеве, Вовчанські Хутори, Стариця, Дворічна та Дворічне. За попередніми даними постраждалих немає.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові тривають ремонтні роботи в пошкоджених обстрілами будинках. Попри постійні ворожі обстріли Харкова, ремонтні бригади продовжують відновлення житлового фонду міста. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію пресслужби Харківської міської ради.

Ремонтні роботи у пошкоджених житлових будівлях виконують спеціалісти КП “Харківжилбуд”.  Зокрема виконані наступні роботи :

 - закрили понад 15,9 тис. вікон: 14 тис. - в Індустріальному та 1,9 тис. - у Слобідському районах;

 - відремонтували 104 покрівлі;  

- знесли 168 та кронували 249 дерев;

- вивезли 364 куб. м подрібненого гілля;  

- демонтували та відремонтували 337 елементів дитячих та спортивних майданчиків; 

 - вивезли 788 куб. м сміття після демонтажу пошкоджених будівель; 

- провели ремонт п’яти укриттів, систем централізованого опалення і гарячого водопостачання у 15 житлових будинках; 

- встановили три пандуси.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися