Обстріл Харківщини 13 жовтня: росіяни поранили двох чоловіків

Чоловіків поранено в Ізюмському та Куп’янському районах.

За минулу добу з 12 на 13 жовтня ворог продовжив тероризувати мирне населення Харківщини. Росіяни обстрілювали населені пункти, розташовані недалеко від кордону з РФ та лінії зіткнення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Рашисти гатили по місту Вовчанськ, а також населеними пунктами Чугуївського, Харківського, Куп'янського та Богодухівського районів.

За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби з пораненнями госпіталізовано 62-річного чоловіка в Ізюмському районі та 59-річного в Куп'янському.

Вибухотехніки ДСНС продовжують розмінування області, за добу знешкоджено 523 вибухонебезпечні предмети.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Стало відомо про поранення від обстрілів двох дітей на Харківщині. Діти отримали поранення під час окупації частини області.

Щодня збільшується кількість дітей, що постраждали та загинули внаслідок війни в Україні. З початку деокупації населених пунктів стає відомо про постраждалих маленьких українців від обстрілів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Офісу Генерального прокурора.

Так, станом на ранок 12 жовтня 2022 року більше ніж 1230 дітей постраждали в Україні з початку повномасштабної війни. За офіційною інформацією ювенальних прокурорів 422 дитини загинуло та понад 808 отримали поранення різного ступеню тяжкості. Така кількість постійно збільшується, тому що триває робота з встановлення її в місцях ведення активних бойових дій, на тимчасово окупованих та звільнених територіях.

Стало відомо, що 21 березня внаслідок обстрілів ворогом м. Лозова Харківської області отримала тілесні ушкодження 8-річна дівчинка. Також стало відомо, що 25 червня через обстріл смт. Шевченкове Куп’янського району Харківської області зазнав тілесних ушкоджень 8-річний хлопчик.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися