У Харкові оперативно відновили електропостачання та дорожне покриття після обстрілів

Учора весь день ремонтники працювали над усуненням наслідків «прильотів» ракет.

Енергетики, дорожники та комунальні служби оперативно усунули наслідки ракетних ударів, через які кілька районів Харкова напередодні опинилися без електрики. Також було пошкоджене дорожне покриття, де ракети залишили величезні вирви.

Про це 14 жовтня в ефірі національного телемарафону повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків".

"За ніч нам вдалося повністю відновити енергопостачання. Зараз усі дев'ять районів – зі світлом. Все працює у штатному режимі. Також сьогодні ми заасфальтували дорогу в місцях, куди вночі влучили снаряди", - зазначив мер.

Також Ігор Терехов повідомив, що ворог продовжує бомбардувати місто та область. Зокрема, кілька прильотів було зафіксовано поблизу Харкова.

Бригади "Шляхрембуд" усунули наслідки ворожих обстрілів у різних районах Харкова. 

Зокрема, вони відновили проїжджу частину по вул. Залютинській та внутрішньоквартальну дорогу по вул. Полтавський Шлях. 

Крім того, комунальники нанесли дорожню розмітку на пр. Альошина, вул. Лосівській та пр. Олександрівському.

picture

picture

picture

picture

picture

picture

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Увечері 13 жовтнямісцеві жителі почули вибухи. Перший прогримів близько 20:47, другий – приблизно за дві хвилини – о 20:49. Тільки після цього у Харкові та області було оголошено повітряну тривогу. Користувачі в телеграм-каналах почали повідомляти про перебої зі світлом. Близько 21:00 в області також було чути вибухи.

О 21:05 на подію оперативно відреагував міський голова Харкова Ігор Терехов і повідомив, що мінімум два прильоти припали до Харкова.

"У деяких районах проблеми з електропостачанням", – написав мер.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов також закликав усіх перебувати в укриттях через обстріл обласного центру. Трохи пізніше глава області повідомив, що окупанти завдали ракетних ударів по Харкову та області.

"Є попадання в Холодногірському районі – без постраждалих. По області є пошкодження критичної інфраструктури, можливі тимчасові знеструмлення. Просимо зберігати спокій, наші енергетики вже працюють над відновленням світла. Наслідки російського терору ще обстежуємо, на місцях працюють профільні служби та правоохоронці", – написав Олег Синєгубов.

Учора вдень близько 13:11 у Харкові знову пролунали вибухи. Спостерігачі у соцмережах писали про виліт ракет із Білгорода. Жителі міста чули п'ять чи шість вибухів у Харкові близько 13 години дня. Міський голова Ігор Терехов написав про чотири "прильоти" о 13:14, а за хвилину повідомив ще про кілька вибухів. Цього разу вибухи сталися майже одразу після скасування повітряної тривоги, і знову сирена увімкнулась після того, як сталися "прильоти" у місті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися