У селищі Рогань почало працювати мобільне відділення «Нової пошти»

Найбільш постраждалі населені пункти будуть обслуговуватися саме такими відділеннями.

У населених пунктах Харківської області, що найбільш зруйновані від обстрілів російських військових, почнуть роботу саме мобільні відділення "Нової пошти".

Оскільки першочерговим завданням зараз є відновлення критичної інфраструктури, в тому числі і логістики, важливо забезпечити для населення також і надання поштових послуг. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

 "Нова пошта" ще з початку повномасштабного вторгнення росії зарекомендувала себе як надійні партнери та представники дійсно соціально відповідального бізнесу. Важливо забезпечити людям комфортні умови проживання, зокрема це стосується й відновлення надання поштових послуг", - зауважив Олег Синєгубов.

За його словами, поштова мережа має бути відновлена стовідсотково на всій території, що була звільнена від окупантів. Де не буде можливості відкрити стаціонарні відділення, запрацюють мобільні.

Такі пункти є автономними, обладнані електрогенераторами та мають підключення до супутникового інтернету Starlink.

Наразі на території Роганської громади стаціонарне відділення “Нової пошти” працює у селищі Докучаєвське, а в Рогані будівля пошти потребує відновлення.

За інформацією голови громади, місцеві мешканці повертаються додому і в селищи, разом з ВПО, проживають близько п’яти тисяч людей. Тому зручно, що відділення буде працювати у громаді, і не доведеться виїжджати до Харкова, щоб відправити чи отримати посилку.

Наступне відділення планують відкрити в селищі Слатине Дергачівської громади.

picture

picture

picture

picture



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися