На Харківщині прощаються з загиблими воїнами зі Слобожанського та Люботина

Воїни загинули під час бойових завдань на Харківщині.

Іван Оклей зі Слобожанського та Андрій Коростиль з Люботина загинули 22 жовтня, захищаючи суверенітет та кордони нашої держави. Харківщина прощається з полеглими героями.

У Слобожанській селищній раді повідомили, що  стрілець I стрілецького відділення 1 стрілецького взводу 3 стрілецької роти військової частини А7407 солдата Оклей Іван Вікторович загинув на Харківщині під Ізюмом 22 жовтня.

Іван народився 15 грудня 1994 року в селі Черкаський Бишкин. 10 березня 2022 року був призваний на військову службу.

Воїн загинув від поранень несумісних із життям, отриманих поблизу населеного пункту Чернищина Ізюмського району Харківської області, внаслідок артилерійського обстрілу.

Прощання із загиблим Оклей Іваном Вікторовичем відбудеться 27 жовтня 2022 року о 11:00 годині біля Свято-Успенського храму с. Черкаський Бишкин.

rPPTwU_53Z9M8SeERPfJR6KOn.jpg

Також  22 жовтня між населеними пунктами Кругляківка та Берестове Куп’янського району при захисті Батьківщини, під час виконання бойових завдань, від отриманих поранень загинув старший солдат Андрій Михайлович Коростиль, 1970 року народження.

Герой був старшим механіком-водієм зенітного ракетного взводу зенітної ракетної батареї зенітного ракетно-артилерійського дивізіону;  на військову службу його призвали на другий день війни, 25 лютого.

Андрій був учасником АТО/ООС, і з 2015 року мужньо боронив рідну Україну в Луганській області.

Рідні, близькі та земляки віддали останню шану Герою 25 жовтня.

bJm9qiJ8-TtiSTc-cadx5QxDe.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Мешканець смт Слобожанське Харківської області Володимир Горчаков загинув, захищаючи Українувід російських загарбників. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Слобожанської селищної ради. Володимир народився 21 квітня 1986 року. Навчався в Шелудьківському ліцею. З 2003 по 2008 роки навчався в Харківському університеті Повітряних Сил ім. Івана Кожедуба. Після закінчення університету пішов на військову службу до лав Збройних Сил України.

З 2015 по 2016 роки пішов за контрактом до Військової частини А2467 стрільцем загону воєнізованої охорони. З 2016 по 2017 рік працював монтером колії в Комунальному підприємстві "Харківський метрополітен". 17 березня 2022 року Володимира було призвано на військову службу до військової частини А 4454, де служив командиром кулеметного взводу 3 стрілецької роти.

Помер Володимир 19 жовтня 2022 року під час виконання службових обов’язків у населеному пункті Стінки, Костянтинівського району, Донецької області.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися