У Харкові тимчасово припинено рух метрополітену

Причину не повідомляють.

Сьогодні, 1 листопада тимчасово припинено рух лініями метрополітену. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП "Харківський метрополітен.

"Шановні пасажири!

Тимчасово припинено рух лініями Харківського метрополітену.

Приносимо вибачення за тимчасові незручності!" – йдеться в повідомленні.

Про відновлення руху буде повідомлено пізніше.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Учора вранці Росія завдала ракетних ударів по багатьох областях України, у тому числі – по Харкову та Харківській області. Удари завдавалися цілеспрямовано об'єктами енергетичної інфраструктури.

Вранці, о 08:17 міський голова Харкова Ігор Терехов написав, що сталося два "прильоти" по Харкову. Трохи згодом міський голова написав, що внаслідок атаки на критично важливі для міста об'єкти, ситуація у Харкові склалася досить складна. Через удари російських ракет було знеструмлено метрополітен і наземний електротранспорт.

"На даний момент нам вдалося запустити Холодногірсько-Заводську лінію, а тролейбуси та трамваї ми замінили на автобуси. Також є проблеми з водопостачанням, але енергетики та наші комунальники роблять все можливе, щоб якнайшвидше відновити подачу води до будинків харків'ян. Усі служби працюють над відновленням нормального життєзабезпечення Харкова. Разом ми вистоємо та переможемо!" – написав мер Харкова.

Також ситуацію в місті та області прокоментував начальник Харківської ОВА Олег Синегубов. Він написав, що сьогодні приблизно о 8:00 ранку ворог завдав по Харкову та Чугуївському району ракетних ударів. Попередньо ракетами комплексу С-300, які запустили з Білгорода.

Пошкоджено об'єкти критичної інфраструктури. Тому можливі перебої зі світлом. Постраждалих наразі немає, всі служби працюють на місцях влучень. Інформація уточнюється", – написав голова області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися